Aktualność "Mały Dzień Zdrowia Psychicznego"

Caritas Diecezji Zielonogórsko–Gorzowskiej oraz Akademia im. Jakuba z serdecznie zaprasza na Mały Dzień Zdrowia Psychicznego, który odbędzie się dnia 24 października 2018 r. na terenie Akademii przy ul. Teatralnej 25 w Gorzowie Wlkp.

Głównym celem warsztatów jest promocja profilaktyki zdrowia psychicznego. Będzie możliwość skorzystania z konsultacji pielęgniarki zakresie profilaktyki zdrowia psychicznego, m.in. pomiar ciśnienia krwi, porady odnośnie dbania o układ krążenia, porady odnośnie zapobiegania uzależnieniom oraz indywidualne i grupowe konsultacje prozdrowotne. W trakcie trwania warsztatów będzie możliwość również skorzystania z konsultacji u trenerów, którzy skupią się na podniesieniu samooceny uczestników oraz sposobach radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych (m.in. motywacja do działania, konstruktywna krytyka).

Poniżej do pobrania program

Kontakt: 600 987 748

Konferencja jest jednym z elementów projektu „Ocena kondycji psychicznej” realizowanego przez Stowarzyszenie Czas Przestrzeń Tożsamość ze Szczecina na zlecenie Ministerstwa Zdrowia w  ramach Narodowego Programu Zdrowia na lata 2016–2020.

DATA PUBLIKACJI: 2018-10-25 » Pozostałe aktualności
» MDZP GW-MDZP.pdf [0.82 MB]